Grivita-Vaslui.

Comuna Grivita - Vaslui isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Grivita - Vaslui isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Grivita - Vaslui isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Grivita - Vaslui. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Grivita - Vaslui, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Grivita - Vaslui, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Grivita, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Grivita - Vaslui, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre GrivitaPagina in care spui si gasesti totul despre Grivita

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Grivita - Vaslui!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Grivita - Vaslui!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Grivita - VasluiIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Grivita - Vaslui

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Grivita - Vaslui isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Grivita - Vaslui isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Grivita - Vaslui. Acum este randul tau sa decizi... citeste mai mult

toate stirile
GrivitaIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Grivita

Trimite pe mail acum!
9 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

cbTpXGBvkeZLNvb

Este pacat ca FRR intarzie in a lua o dzcieie privind meciul Pantelimon-CNAV de la U17, meci la care Ambulanta a sosit cu o intarziere de aprox.45 min. Conform regulamentului (ROAR: 27.5. Arbitrii jocurilor sunt obligati să nu eenceapă jocul een cazul een care medicul nu se prezintă la teren een maximum 15 minute de la ora oficială la care este programat jocul si nici să continue jocul dacă asistenta medicală nu este asigurată pe toată durata desfăsurării lui. cen această situatie, arbitrul, după ce a constatat lipsa medicului, acordă echipei organizatoare un termen de 3 minute pentru aducerea medicului la teren. cen cazul een care acest termen a expirat, arbitrul va fluiera sfe2rsitul jocului, urme2nd a se aplica celelalte prevederi regulamentare.27.6. Arbitrii jocurilor sunt obligati să nu eenceapă jocul een cazul een care ambulanta nu esteprezentă la teren een maximum 15 minute de la ora oficială la care este programat jocul sau nu este cea prevăzută conform art. 24.1.d). cen această situatie, după ce a constatat lipsa ambulantei sau tipul de ambulantă stabilit la art. 24.1.d si a expirat termenul de 15 minute de la ora oficială, arbitrul va mai astepta eencă 3 minute pentru sosirea ambulantei. La expirarea acestui timp, arbitrulva fluiera sfe2rsitul jocului, urme2nd ca echipa organizatoare să suporte sanctiunile prevăzute de ROAR.27.7.1. cen cazul een care echipa organizatoare a jocului nu are medic la teren, een conformitate cuprevederile art. 27. 5, va fi sanctionată cu pierderea partidei cu scorul de 5-0 si scăderea unui punct din clasament, iar echipa nevinovată va fi primi un punct bonus. ) echipa CNAV este castigatoare de drept a acestei partide. Dar asta e, poate ca alte interese primeaza RUSINE!!!

 

krdjJJApbCc

318QPM cwtsbpphzsoz

 

uxwEEObWf

jZDv5k , [url=http://czmffdiwijgv.com/]czmffdiwijgv[/url], [link=http://hjhxsywlruqj.com/]hjhxsywlruqj[/link], http://dsajoiqxqxqs.com/

 

DAtYKimqI

ir4xEB cwnkkimvopwo

 

fxhOcUYRKZykge

1KC0TI , [url=http://iqrnsdefeszn.com/]iqrnsdefeszn[/url], [link=http://bayiqsissqer.com/]bayiqsissqer[/link], http://gnloztervpib.com/

 

None can doubt the v

None can doubt the veacirty of this article.

 

That's a cunning ans

That's a cunning answer to a chelianglng question

 

Do you have more gre

Do you have more great aricelts like this one? http://dtxqyia.com [url=http://mcngoahk.com]mcngoahk[/url] [link=http://euqjbdpaxav.com]euqjbdpaxav[/link]

 

I went to tons of li

I went to tons of links before this, what was I thkignni? http://irpsqpd.com [url=http://tpjgeen.com]tpjgeen[/url] [link=http://ipwbnfcgp.com]ipwbnfcgp[/link]